Sæt blomsterløg fra havecentret i haven og oplev miraklet ske

Hjemmet er vores base og det er her vi samles som familie, når dagens gøremål er vel overstået. I de lune måneder er haven en forlængelse af hjemmet. En dejlig frodig udvidelse af vores stue, med himlen som tag. Her tilbringer vi mange timer om foråret og sommeren, ja, faktisk til langt ud på efteråret kan vi være i haven og nyde den. Og vi sætter stor pris på blomsternes farvepragt og frodighed. Hvert år er det et mirakel at se dem lomme op af jorden og folde sig ud.

At sætte blomsterløg er en syssel, der er fuld af forventning og håb. Ofte sætter vi blomsterløg om efteråret. Efteråret er nemlig den helt rigtige årstid til at sætte løg. Når man lægger dem, er de blot nogle små uanselige knolde, men vi ved, at når foråret kommer, så vil de spire og blomstre og forvandle vores have til et paradisisk pragtstykke. Det er da et mirakel, at der i sådan et lille løg, ligger potentialet til, for eksempel, en høj tulipan eller en skøn klase påskeliljer.

Mange slags blomsterløg giver en mangfoldig skønhed

Man kan få blomsterløg til alle sæsoner i haven. Det mest almindelige er nok forårsløgene som erantis, vintergæk, krokus og påskeliljer, men der er mange flere at få, hvis man handler det rigtige sted. Det er fantastisk at opleve, at det bette løg, man lagde i efteråret, udvikler sig til en skøn og kraftig blomst efter vinteren. Man kan begejstres over dette år efter år, for blomsterløg kommer igen og igen, hvis de er sat ordentligt. Og det er ikke særligt svært.

Hent havecentret ind i sofaen

Plantorama har havecentre spredt ud over hele Danmark. Men nu kan du også komme i havecentret hjemme i din egen stue For plantorama.dk er et havecenter omsat til webshop, og her kan du finde både blomsterløg og hækplanter, træer og buske, samt masser af herligt tilbehør til dit haveliv. Der er masser af stof at gå på opdagelse i, og der er ingen kø ved kassen, når du køber online.